Club

Személyes Fejlesztési Terv

Egyénileg összeállított fejlődési tervet kapsz, ami többek között a személyes céloknak megfelelő leghasznosabb tartalmak összegyűjtésével is támogatja a tanulást. A modul lehetőséget nyújt a változás mérésére és nyomon követésére is. Az önálló tanulás eredményességéhez nagyobb elköteleződés és belső motiváció is szükséges. Ebben a modulban abban kapsz támogatást, hogy ezt elérd és fenn is tudd tartani.

Részletek
Kompetenciafejlesztés

„Nem csak szavakra van szükség. Hiszen manapság sok a szó az emberek között. Tettre van szükség, mert erre van kereslet, és nem szavakra, amelyek nem teremnek gyümölcsöt.” - Jakab abba (398.) Egy kompetencia akkor válik igazán értékké, ha megnyilvánul a gyakorlatban, ha láthatóvá tesszük, ha az elsajátított tudásnak megfelelően cselekszünk. Ehhez pedig rengeteg gyakorlás kell. Ebben a modulban alapvető készségek fejlesztéséhez találhatók gyakorlati útmutatók - MIT és HOGYAN csináljunk.

Részletek
Tudás- és Tapasztalat Megosztás

Ebben a modulban megoszthatod a fejlődési folyamat során szerzett tapasztalataidat és a véleményedet. Az egyes témákhoz, kompetenciákhoz kötődően beszélgetést kezdeményezhetsz, könyveket, cikkeket ajánlhatsz és követheted a számodra érdekes tagok megosztásait is.

Részletek
Vezetői Dilemmák

Olykor jól jöhet néhány olyan perspektíva, amit egy adott helyzetben, érintettként nem feltétlen veszünk észre. A külső szem nincs érzelmileg bevonódva, az is lehet, hogy túl van már valami hasonló helyzeten, és ezeknek köszönhetően tud olyan javaslatot mondani vagy olyat kérdezni, ami átlendíthet az elakadáson. Ebben a modulban mind a tagok, mind a moderátorok hozzászólhatnak a különböző témákhoz. A hozzászólások egyetlen feltétele, hogy konstruktívak és politikamentesek legyenek.

Részletek